Общи условия

Използвайки този сайт, Вие приемате нашите Общи Условия и Политика за Поверителност! TopOil.BG използва бисквитки за по-добро функциониране на сайта. Запознайте се с Политиката ни за Поверителност и Защита на Личните Данни (неизменна част от Общите Условия).

TopOil.BG е сайт на РЕКСОЛ ТРЕЙД ЕООД (BG130316368) с адрес на управление: София, жк. Гоце Делчев, бл.241, тел. 0888231498. Настоящите Общи Условия уреждат взаимоотношенията между нас, като търговец, и потребителите. Общите Условия са публикувани на видно място и са достъпни за всеки потребител.

Цени - Цените в сайта са с включен ДДС. Имаме право по всяко време и без предупреждение да правим промени по цените. Нашите клиенти са длъжни да заплатят поръчаните продукти по цените, валидни в момента на поръчката, както и разходите по доставка. В определени случаи доставката е за наша сметка (вижте доставка).

Доставка - Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката е до офис на куриера. Възможно е пратката да бъде доставена и до адрес, за което изрично трябва да бъдем уведомени. Срокът на доставка обикновенно е до 2 дни, за поръчки направени в делнични дни. По изключение доставката може да отнеме и по-дълго време, при голяма натовареност, отпуски, до малки населени места или изчерпване на наличност, за което клиентите ще бъдат уведомени по телефона. При всяка онлайн поръчка, ние се обаждаме за потвърждение. Ако, не успеем да се свържем на посочения от потребителя телефон, не осъществяваме доставката.

Цена за Доставка - Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 99лв. Под тази сума, цената за доставка е 5лв, до офис на Еконт. При доставка до адрес, клиентите ни ползват 21% отстъпка от цените на Еконт. Препоръчваме доставка до офис на куриера - излиза най-изгодно и може да си вземете пратката в удобно за Вас време.

Начин на плащане - Заплащането при поръчка с доставка се извършва в брой, наложен платеж, при получаване на пратката. Клиентите имат право на преглед преди да платят и да се откажат от покупката. Поръчаните продукти могат да се закупят и от нашия магазин в София и да се заплатят в брой.

Поръчка - Поръчки се приемат денонощно Онлайн или на тел. 0888231498 - в делнични дни от 10:00 до 18:00 и Събота от 10:00 до 13:30ч.

Право на Връщане - Всички продукти, закупени от нас, могат да бъдат върнати до 14 дни от датата на покупка или доставка. Връщането е възможно, ако стоките са здрави, не са използвани и опаковките и етикетите са в отлично състояние, без наранявания. Ние ще Ви възстановим парите. Разходите по доставка за връщане на продукти са за сметка на клиента (Ще ги платим ние, при наша грешка). Връщането може да бъде до офиса на Еконт, откъдето е направена доставката или директно в магазина ни в София.